'800-huis' van start

Concept front HadM800-huis

Het informatiehuis van Horst aan de Maas 800 gaat nu echt van start. Van het grote verbindingsproject Horst aan de Maas 800 staan voor de rest van het jaar nog een veertigtal evenementen op de rol, van groot tot klein, die vanuit dit huis worden gesteund. Verschillende mensen hebben zich na de presentatie van het huis als vrijwilliger gemeld en stellen vanaf dinsdag 16 juli 2019 het huis op vaste tijdstippen open voor het publiek.
 

Info en meer

Men kan er terecht voor informatie van allerlei aard en op gezette tijden is er een ruimte ingericht als  huisbioscoop met films die meer vertellen over het project of onze  omgeving.


Welkom!

Iedereen die zich betrokken voelt of anderszins nieuwsgierig is, is er van harte welkom.  Inwoners van Horst-centrum die wonen aan de route van het project Donker Horst (in oktober) kunnen er voor specifieke informatie terecht die betrekking heeft op die route.
 

Openingstijden

In de maanden oktober, november en december is het 800-huis open op iedere dinsdag (10.00-12.00 uur) en zaterdag van 10.00 - 14.00 uur.
Op koopzondagen kan men er terecht van 11.00-14.00 uur.