AMFITHEATER 800

Een variabele, spannende en duurzame ontmoetingsplek

Unieke samenwerking tussen Bouwcampus en Transportbedrijven maakt Amfitheater 800 mogelijk

Tweeduizendnegentien is het jaar waarin verbinden en ontmoeten centraal staat. Elkaar leren kennen. Elkaar iets te vertellen hebben of luisteren naar wat de ander te zeggen heeft.
Ontmoeten kan heel divers, met muziek, toneel, een discussie of met een voordracht.

Een mobiel theater, gebouwd door leerlingen van de Bouwcampus in Horst en vervoerd door de transportbedrijven in Horst aan de Maas, zal daarvoor in 2019 en nog vele jaren erna in het straatbeeld opduiken als een spannende ontmoetingsplek. Alsof een circus het dorp bezoekt, waar men in vroegere dagen massaal voor de huizen uit kwam...

Het kan er allemaal, op iedere plek in onze gemeente en voor iedere leeftijdsgroep. Kleine concerten, toespraken, voordrachten, discussies, presentaties en vertellingen, van sprookjes tot filosofische uiteenzettingen. In de wijk, op een schoolplein, op het dorpsplein, bij het verzorgingstehuis of zomaar in het veld.

Een theater dat van ons allemaal is, alsof van een gemeentelijke status voorzien. En ook na 2019 oproepbaar en inzetbaar waar maar mogelijk is, een theater van en voor de verbinding.

Dit theater met een capaciteit tussen 120 en 160 bezoekers oogt intiem en vergt geen massa’s bezoekers om toch succesvol te zijn.

Overigens kent onze gemeente nog een tweede openluchttheater - nl in America, waar theater Beukenhof ook in 2019 gerealiseerd zal worden.

6 delen met podium 1ontwerp Scott Billekens - Bouwcampus

Iedereen die op de een of andere manier ontmoetingsmomenten wil creëren, is vrij om te informeren. Het is de bedoeling dat dit theater tijdens het jaar 2019 gratis kan worden ingezet en aanleiding is tot vele ontmoetingen…


INFORMATIE AMFITHEATER
Voorlopig via Jan Duijf (06-13623959) en later bij een nog te benoemen beheerder.

BOUW AMFITHEATER 800
Bouwcampus Horst & leerlingen Scott Billekens, ...

TRANSPORT AMFITHEATER 800
Transportsector Horst aan de Maas
(namen van bedrijven volgen nog)

Bekijk meer activiteiten in Horst Bekijk alle activiteiten
Locatie:Bouwcampus Horst
Van:31 maart 2019
Tot:31 maart 2019
Telefoonnummer organisatie:0613623959
Contactpersoon:Jan Duijf
Bekijk de agenda