CONCERT NEGRITOS

Serie Cambrinusconcerten dwars door Horst aan de Maas 800

Negritos is als een roofdier. Rauwe, onverbloemde Argentijnse passie in de ontwapenende omgeving van de Naobere, de liefste locatie die je kunt voorstellen.

Negritos is inderdaad als een roofdier. Zacht sluipend totdat het zich plots met een uitbarsting van kracht meester maakt van zijn prooi. Zo verovert Negritos zijn publiek. Een band van uitersten met ingetogen songs tot energieke uptempo folklore rock, waarin Argentijnse folklore wordt vermengd met Spaanse flamenco. Negritos rockt!

Gedurende hun live show wisselen de leden van Negritos veel van instrumenten,  waaronder de klassieke Spaanse gitaar, charango, cajon, xylofoon, bass, elektrische gitaar, durbuka, verschillende soorten fluiten.  Negritos is een vijfmansband, geformeerd rond de twee Argentijnse broers Pablo en Diego Arias Lucioni...

Kijk en luister naar Negritos: www.cambrinusconcerten.nl

BESTEL HIER UW KAARTEN

Zondag 4 augustus, 16.00 uur

De Naobere - dagopvang

St.  Jorisweg (hoek Sevenumseweg) - (poort de Naobere t.o. van Gennip Aardbeien)

Grubbenvorst

Cambrinus Muziekpodium is het langst- en meest frequent programmerende concertpodium van Horst aan de Maas en stopt na 20 jaar. Als afscheid én ter gelegenheid van Horst aan de Maas 800 programmeren ze nog een keer: bijzondere muziek uit de hele wereld op verrassende locaties dwars door de gemeente heen.

Negritos Naobere

Bekijk meer activiteiten in Grubbenvorst Bekijk alle activiteiten
Locatie:Grubbenvorst
Tijdstip:16:00 uur
Van:4 augustus 2019
Tot:4 augustus 2019
Bekijk de agenda