CONCERT MATTHEWS SOUTHERN COMFORT

Serie Cambrinusconcerten dwars door Horst aan de Maas 800

MSC in the Barn, Veldschuur - Peelmuseum, America

Serie Cambrinusconcerten dwars door Horst aan de Maas 800

Een legendarische naam in een echte veldschuur tegen de rand van de Peel. 'Iain Matthews in an American Barn' zou het toepasselijk kunnen heten…

Matthews Southern Comfort is de naam van de band waarmee Iain Matthews met het nummer Woodstock bijna 50 jaar geleden een wereldhit had.

'Matthews Southern Comfort' is eigenlijk de naam van Iain’s eerste soloalbum, destijds geholpen door leden van Fairport Convention. MSC zou daarna uitgroeien tot band. Hoewel steeds wisselend van samenstelling weet Iain zich steeds met topmusici  te omringen, waarbij de hand van de meester  onmiskenbaar blijft.  Destijds zong hij de Joni Mitchel-compositie Woodstock naar een wereldhit en overtrof die van Joni Mitchel zelf én die van Crosby, Stills & Nash. Bijna  50 jaar later is zijn stem onveranderd en heeft aan zijn omvangrijke oeuvre met Like a Radio een pareltje toegevoegd. Vernieuwend en fris eigentijds. En toch herkenbaar…

Matthews Southern Comfort wordt compleet gemaakt door BJ Baartmans, Bart de Win en Eric Devries. Met drie gitaren, een rhodes en vier stemmen brengen zij mellow countryrock met de prachtig harmoniërende samenzang die herkenbaar is voor MSC. Een bijzondere band op een bijzondere plek.

Kijk en luister naar Matthews Southern Comfort: www.cambrinusconcerten.nl

BESTEL HIER UW KAARTEN

Zaterdag 7 september, 20.30 uur

Griendtsveenseweg 69

5966 PV America

Cambrinus Muziekpodium is het langst- en meest frequent programmerende concertpodium van Horst aan de Maas en stopt na 20 jaar. Als afscheid én ter gelegenheid van Horst aan de Maas 800 programmeren ze nog een keer: bijzondere muziek uit de hele wereld op verrassende locaties dwars door de gemeente heen.

MSC Peelmuseum 1

Bekijk meer activiteiten in America Bekijk alle activiteiten
Locatie:Peelmuseum America
Tijdstip:20:30 uur
Van:7 september 2019
Tot:7 september 2019
Bekijk de agenda