KERSTCONCERT DRUMBAND JONG NEDERLAND

Drumband Jong Nederland organiseert Kerstconcert in de Lambertus Kerk

Zondag 15 december organiseert Drumband Jong Nederland Horst een sfeervol kerstconcert in de Lambertuskerk te Horst. Iedere twee jaar Promo2 JNL kerstorganiseert de drumband een groots concert en na verschillende edities van DRUMPOP en een jubileumconcert hebben ze er dit jaar voor gekozen om een kerstconcert te organiseren. De drumband heeft hiervoor de samenwerking gezocht met het Meterikse zangkoor Meriko Vocaal en de Venrayse zangeres Lisette Vervoort. 

Meriko Vocaal is een 60 leden tellend koor dat inmiddels ruim 50 jaar bestaat. Meriko Vocaal is bekend van optredens bij: Herberg de Troost (2012), 'Sagas' (2015), 'ALWEER' (september 2019) en het jaarlijkse pleinconcert in Meterik. Lisette Vervoort is een getalenteerde zangeres uit Venray, bekend van optredens als: Mèrthal Live (2014), Áchter de krânte (2018) en de carnavalsnummers "Weej same" en "Weej gaon ut make".

Tijdens het concert zullen drumband, koor en Lisette zowel de grote kerstklassiekers ten gehore brengen, als enkele andere nummers die mooi in de kerstsfeer passen. Het kerstconcert zal om 19:00 uur starten en zo’n anderhalf uur duren. Na afloop kan er onder het genot van een lekker kopje warme chocomelk nog even nagepraat worden.

Voor meer info zie de site: drumband.jnhorst.nl

 

.

Bekijk meer activiteiten in Horst Bekijk alle activiteiten
Locatie:Lambertuskerk Horst
Tijdstip:19.00 uur
Van:15 december 2019
Tot:15 december 2019
Door wie verzorgd:Drumband Jong Nederland
Prijs:€ 5,= verkoop aan de deur van de kerk
Website:http://drumband.jnhorst.nl
Bekijk de agenda