CONCERT JODYMOON

Serie Cambrinusconcerten dwars door Horst aan de Maas 800

Theater de Baersdonck, Grubbenvorst

Serie Cambrinusconcerten dwars door Horst aan de Maas 800

Een Nederlandse popgroep, onvergelijkbaar in haar sound op een voor het grote publiek onbekende locatie, maar eentje zoals Cambrinus die best zelf had willen hebben: een heus theater, met tribune zelfs en toch intiem.

Jodymoon is een publiekslieveling. Trouwe aanhangers hebben de band zich zien ontwikkelen tot band die – zoals de kranten  onlangs schreven – rijp is voor de grote theaters. Voor deze gelegenheid blijft het theater echter klein en intiem…

De zesde cd van Jodymoon is net uit en de reacties op ‘A love brand new’ zijn unaniem lovend.

Jodymoon is zangeres en pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets, in hun sound en ook nu tijdens dit Cambrinusconcert compleet gemaakt door celliste Marie-José Didderen en violiste Annelieke Marselje...

In deze bezetting aanvoelend als een kamerorkest, met een kleine bezetting maar zeer rijk in haar sound. Strijkers leggen een breed tapijt onder de composities van Digna Jansen en Johan Smeets, die moeiteloos van gitaar via percussie naar piano schuift.

Kijk en luister naar Jodymoon: www.cambrinusconcerten.nl

BESTEL HIER UW KAARTEN

Zondag 29 september, 16.00 uur

Kloosterstraat 76

5971BD Grubbenvorst

Cambrinus Muziekpodium is het langst- en meest frequent programmerende concertpodium van Horst aan de Maas en stopt na 20 jaar. Als afscheid én ter gelegenheid van Horst aan de Maas 800 programmeren ze nog een keer: bijzondere muziek uit de hele wereld op verrassende locaties dwars door de gemeente heen.

Jodymoon Baersdonck

Koop tickets

Bekijk meer activiteiten in Grubbenvorst Bekijk alle activiteiten
Koop tickets
Locatie:Grubbenvorst
Tijdstip:16:00 uur
Van:29 september 2019
Tot:29 september 2019
Bekijk de agenda