PERFECTIE OP WIELEN

Een indrukwekkend eindresultaat na miljoenen kilometers geschiedenis

Onze actieradius was 800 jaar geleden gering in omvang. We kwamen toen niet ver. Nu - 800 jaren later - kopen burgers makkelijker een ticket voor een weekendje Barcelona dan een ticket voor de museum in eigen gemeente. En transportbedrijven rijden nationaal en internationaal voorop in die logistieke ontwikkeling.

Veel transportbedrijven in Horst aan de Maas gaan laten zien waar hun individuele geschiedenis hen gebracht heeft. Anno 2019 vormen zij het eindresultaat van een eeuwenlange ontwikkeling die er aan vooraf ging.

Transportbedrijven in onze gemeente horen dan ook bij het neusje van de zalm en vormen samen met anderen in deze regio Europa's grootste logistieke hotspot.

Het grootste particuliere personenvervoersbedrijf van Nederland is een Horster bedrijf.  Een ander is gespecialiseerd in dierentuintransport. Vele koeltransportbedrijven brengen kostbare voedingswaren én planten door heel Europa. Ongekend zware en gecompliceerde objecten worden vervoerd op speciaal geconstrueerde trailers. Eigen uitvindingen worden in stelling gebracht om moeilijke hindernissen aan te kunnen en op agrarisch gebied zijn enkele bedrijven toonaangevend.

 

Vrachtwagen

Meerdere bedrijfsterreinen van diverse ondernemingen in Horst aan de Maas

zondag 22 september 2019

Een actueel programma wordt tegen die tijd bekend gemaakt 

Bekijk meer activiteiten in Horst aan de Maas Bekijk alle activiteiten
Locatie:Horst aan de Maas
Van:22 september 2019
Tot:22 september 2019
Bekijk de agenda