HORSTER COLLEGE TOUR MET TWAN HUYS UITVERKOCHT!!!!!

800 jaar Horst aan de Maas, een jaar lang ontmoeten, verrassen en verbinden

HORSTER COLLEGE TOUR MET TWAN HUYS

 

 

Wij moeten u teleurstellen want de Horster College Tour is HELEMAAL UITVERKOCHT!!!!

 

Horst – In het kader van 800 jaar Horst aan de Maas organiseert deze stichting het hele jaar verschillende activiteiten om de verbinding tussen de 16 kernen van de Gemeente Horst aan de Maas te bevorderen.

Gedreven door  o.a. de doelstelling om zoveel mogelijk kernen met elkaar te verbinden hebben we Twan Huys bereid gevonden om een Horster College Tour  te organiseren. Mede door de deelname van Twan wordt er al een stukje verbinding gerealiseerd door het simpele feit dat hij in Sevenum werd geboren en in Horst is opgegroeid. Het idee voor zijn programma ontstond in de Verenigde Staten waar Twan Huys als Amerika-correspondent tijdens de presidentsverkiezingen de townhall meetings bezocht. Bijeenkomsten in sportzalen en gemeentehuizen waar burgers de mogelijkheid krijgen om de presidentskandidaten het vuur na aan de schenen te leggen met vragen die hen bezighouden. Dit concept vormde de basis om zijn eigen programma te ontwikkelen dat inmiddels meer als 80 uitzendingen heeft gekend met evenzoveel zeer bijzondere gasten.

College Tour is altijd erg spraakmakend geweest en dat is natuurlijk te danken aan de bijzondere manier waarop Twan zijn gasten in het programma interviewde, maar toch ook wel aan de bezoekers die interessante vragen kunnen stellen aan de gast.

Ook deze keer heeft Twan een gast in zijn programma die erg veelzijdig, artistiek, muzikaal en zeer breed georiënteerd is. De gast voor deze avond is Jack Poels en daarmee zijn eigenlijk alle ingrediënten aanwezig voor een zeer interessante College Tour.

De Horster College Tour zal plaatsvinden op zondag 24 november in de Merthal, Gasthuisstraat 30, 5961 GB, Horst en begint om 20:00 uur.

Nadere informatie over deze Horster College Tour kunt u raadplegen op www.horstaandemaas800.nl

RoyBorghoutsFotografie-170420-CollegeTour&Feringa-035

Koop tickets

Bekijk meer activiteiten in Horst Bekijk alle activiteiten
Koop tickets
Locatie:Merthal Horst
Tijdstip:20:00 uur Zaal open om 19:00 uur
Van:24 november 2019
Tot:24 november 2019
Prijs:€5,= en € 1,= ticketfee
Bekijk de agenda