DE GEHEIMEN VAN BROEKHUIZENVORST

Geheimen van een dorp

Geheimen van een dorp

Broekhuizen en Broekhuizenvorst

In Broekhuizen en Broekhuizenvorst wordt een boekje open gedaan.  Geheimen worden onthuld over wat men nog niet wist van een aantal dorpsgenoten.

In het kader van Horst aan de Maas 800 worden die geheimen nu gedeeld met alle inwoners van die gemeente tijdens een bijzondere tocht door de twee dorpen. In een speciale tijdmachine tijdens de afgelopen kermis in Broekhuizenvorst werd de eerste tip van de sluier al gelicht.

 

De Geheimen zijn te bezoeken te voet, per fiets of met de auto, staan los van elkaar en kunnen in willekeurige volgorde worden bezocht.. Een routekaart is te krijgen in de kiosk op het kerkplein in Broekhuizenvorst. Op youtube wordt over een aantal ervan al verteld in afzonderlijke filmpjes over het geheim van de Draad, het geheim van het Conflict, het geheim van de Bijna-doodservaring, het geheim van de Verbinding, het geheim van het Cadeau en  het geheim van de Magie (HdM800geheimenvanhetdorp). Het echte geheim wordt pas in volle omvang duidelijk in een bezoek aan betreffende plekken.

 

 

Zondag 4 augustus

13.00-17.00 uur

start Kiosk Kerkplein, Broekhuizenvorst

 

Broehuizenvorst geheimen 01
Bekijk meer activiteiten in Broekhuizenvorst Bekijk alle activiteiten
Locatie:Broekhuizenvorst
Tijdstip:13:00 - 17:00
Van:4 augustus 2019
Tot:4 augustus 2019
Bekijk de agenda