CONCERT ANNA USHAKOVA

Serie Cambrinusconcerten dwars door Horst aan de Maas 800

Kasteel Huys ter Horst, Horst

Serie Cambrinusconcerten dwars door Horst aan de Maas 800

Virtuoos pianiste uit de Russische hogeschool  danst door de wereld  van Rachmaninoff en andere grootheden in de Heeren van Horst - zaal van kasteel Huys ter Horst.  Russische traditie op Horster historische bodem…

De leefwereld van Anna Ushakova is niet die van cafépodia en toch stond ze al twee keer op het podium van Cambrinus. Verrast was ze over hoe vertrouwd dat kon voelen voor een pianiste die alleen concertzalen kent.

Anna Ushakova is rebels en heeft weinig last van etiquette en conventies. Ze speelt virtuoos, van subtiel tot uitermate fors en altijd intens. In haar klassieke interpretaties toont Anna zich autonoom en verweeft in haar spel met groot gemak de vrijheden uit de jazz.

Anna Ushakova maakte al op jonge leeftijd indruk, won internationale prijzen en geeft daarna concerten in Rusland, Hongarije, Polen en Litouwen en treedt regelmatig op als soliste bij diverse orkesten. Ze studeerde aan het College Rachmaninoff in Kaliningrad, is  laureaat van diverse concoursen en festivals en studeerde af aan het beroemde Rimsky-Korsakov Conservatorium in St Petersburg.

Sinds 2012 is ze als pianosolist en begeleidster verbonden aan de Kaliningrad Philharmonic.

Met groot gemak beweegt ze zich door het hele klassieke spectrum, van Schubert tot Mussorgsky.

Kijk en luister naar Anna Ushakova: www.cambrinusconcerten.nl 

BESTEL HIER UW KAARTEN

Zondag 3 november, 16.00 uur

Kasteellaan 1

Horst

Cambrinus Muziekpodium is het langst- en meest frequent programmerende concertpodium van Horst aan de Maas en stopt na 20 jaar. Als afscheid én ter gelegenheid van Horst aan de Maas 800 programmeren ze nog een keer: bijzondere muziek uit de hele wereld op verrassende locaties dwars door de gemeente heen.

Anna Ushakova ter Horst

Koop tickets

Bekijk meer activiteiten in Horst Bekijk alle activiteiten
Koop tickets
Locatie:Kasteel Huys ter Horst
Tijdstip:16:00 uur
Van:3 november 2019
Tot:3 november 2019
Bekijk de agenda